Servicii

Oferim servicii complete pe toate cele 3 arii de expertiză, astfel încât să putem asigura succesul și sustenabilitatea proiectelor partenerilor noștri.

Oferim servicii complete pe toate cele 3 arii de expertiză, astfel încât să putem asigura succesul și sustenabilitatea proiectelor partenerilor noștri.

serviciile-alterman-group
Dotted illustration under company numbers@2x
solutii-energie-regenerabila
Dotted illustration under company numbers@2x

Energie Regenerabilă

Proiecte ready to build si EPC

Proiectăm, executăm și punem în funcțiune parcuri fotovoltaice on ground și on roof. 
Alter Man Engineering acționează în acest domeniu atât ca investitor(parcuri fotovoltaice proprii) cât și ca antreprenor general pentru diferiți beneficiari. Compania noastră are în acest moment în dezvoltare proiecte energetice de peste 50 MW

Instalații electrice rezidențiale și industriale

Proiectăm și executăm instalații electrice în ansambluri rezidențiale.

Proiectarea și executarea include instalații electrice complete, inclusiv branșamente de medie și joasă tensiune.

Compania noastră are în portofoliu instalații electrice executate în peste 1500 de apartamente, atât proiectare cât și execuție.

solutii-instalatii-electrice
33-central-street-offices-proiect-alterman-group

Real estate development

Am construit peste 1000 de apartamente atât ca unic dezvoltator cât și ca partener.

Ca unic investitor am dezvoltat proiecte în diferite zone ale Bucureștiului – ELA Victoriei, ELA Băneasa și Bookcase Downtown.

În parteneriat cu Ad Astra Partners am dezvoltat Cartierul Solar, ansamblu rezidențial cu 1000 apartamente, ELA Cotroceni(în lucru) 250 apartamente, în parteneriat cu ICD Vertical Development.

Experiența noastră în dezvoltare imobiliară include și clădiri de birouri verzi, printre ele numărându-se și proiectul Central Street Offices.

Contact

Dacă dorești să afli mai multe despre noi sau ai un proiect care are nevoie de expertiza noastră, completează formularul de mai jos.

contact-alterman-group