33 Central Street Offices

bookcase1
Dotted illustration under company numbers@2x

Clădirea de birouri „33 Central Street Offices”, din cartierul exclusivist al Bucureștiului, Dorobanți, – este un alt proiect din capitală care surprinde valoarea pe care o acordăm design-ului modern și elegant, funcționalității și durabilității unei clădiri.

Punem accent pe eficientizare și consum redus de energie, iar acest lucru este atestat de un certificat obținut de proiectul nostru, care introduce 33 Central Street Offices în clasa A a clădirilor de birouri și a clădirilor verzi.

Decizia de a utiliza numai materiale naturale – o direcție urmărită cu consecvență inclusiv în amenajarea interioară – are ca scop obținerea unei imagini elegante, minimaliste, atemporale, la adăpost de excese decorative sau high-tech. În zona de recepție, placajele de marmură, mobilierul alb din Corian, plafonul din lamele de lemn natur și benzile liniare din mușchi natural dialoghează cu fundalul din ardezie Skin Copper, aplicată în același plan inclusiv pe cele trei uși din pereții perimetrali.

Vitrina de sticlă din fațada principală este piesa de rezistență a parterului, cu o lungime de 5 m, o înălțime de 3 m, două foi de geam laminate de 20 și 16 mm grosime și o greutate de 1,5 tone, gândită pentru a asigura transparența totală între interior și pietonalul Căii Dorobanților.

Galerie

Contact

Dacă dorești să afli mai multe despre noi sau ai un proiect care are nevoie de expertiza noastră, completează formularul de mai jos.

alterman group-proiecte-pentru-viitor